- Het onstaan van de Borrelpot-

 

De Borrelpot is het nieuwe initiatief van De Gouda Cheese Experience.

Het is een bewogen1,5 jaar geweest voor iedereen, op het moment dat de Experience voor de tweede keer dicht moest ontstond het idee om een spel te creëren waarmee de gezelligheid in huis gebracht kan worden. De Borrelpot is het ultieme gezelschap spel.

 .

Om elkaar nog beter te leren kennen en gezellig gesprekken te voeren!

Als aanvulling op het spel, is er een Borrelpakket ontstaan in 3 verschillende varianten. Omdat het in deze tijd lastig is om de deur uit te gaan, en ook met de feestdagen thuis zijn erg belangrijk is, wilde wij er graag voor zorgen dat je met het pakket en de Borrelpot niks ontbreekt aan een heerlijke avond thuis.

Wat kunt u verwachten van dit pakket?

Naast de meest luxe kaas, borrelhapjes, een heerlijke wijn en droge worst ontvangt u een toegangsbewijs voor de Gouda Cheese Experience. En niet te vergeten uiteraard het spel de Borrelpot!

 .

Combiticket

Als aanvulling van het pakket zit in twee varianten van het pakket een gratis combiticket, het combiticket geeft toegang tot 3 Goudse attracties: de Sint Janskerk, Siroopwafelfabriek en de Gouda Cheese Experience. Op deze manier hopen we zodra het weer kan en mag iedereen weer welkom te heten in Gouda.

 

Namens ons alvast veel borrelplezier!